01 startsidan 02 på väg med viola musik 03 köpvillkor 04 produkter 05 kontakt

Violoncell & Kontrabas
A-CH150 1/2-storlek
Ett utsökt handbyggt instrument från Kina, går att få i storlekarna 1/4 - 3/4. Ett instrument för den duktige eleven såväl som den gode amatören. Vackert flammig lönn i botten, sarg och hals och välvald gran i locket. Greppbräda och stämskruvar i fin ebenholz och utrustad med sträng - med fasta stämskruvar, bra brazilstråke samt madrasserat fodral med ryggsäcksremmar.

Jay Haide 1/4-storlek
Cello för den unge cellisten, inspelat instrument med utsökt ton och i mycket gott skick.
Pris: 15.000:-

A-CH150
Handbyggt instrument med vackert flammig lönn i botten, sarg och hals. Greppbräda och stämskruvar i välvald ebenholz. Instrumenten är utrustade med stränghållare med fasta stämskruvar samt Helichore- eller Jargarsträngar. Ett mycket bra instrument för den duktige cellisten.

Pris: 13.500:-
Vi kan erbjuda fler instrument från olika företag och byggare - om instrumenten ej finns i lager kan leveranstiden variera från 3 dagar upp till två månader.

A-BH150 Kontrabas
Ett mycket vackert soloinstrument till oslagbart pris.
Pris: 29.000:-
Vi kan även erbjuda kontrabasar i laminerat trä samt billigare och dyrare handbyggda instrument samt då och då begagnade instrument.
V I O L A M U S I K
Stråkinstrument & tillbehör